Blok Plaatmateriaal is begin 2023 genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

Verkiezing voor ondernemingen in de regio Kennemerland

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business. De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk), wordt in 2023 voor de derde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering in de regio ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega-ondernemers en/of bestuurders in de regio. In 2021 was Auto Luykx de overall-winnaar en in 2022 Bakkerij Gorthuis.

Diverse sectoren en Jury met oud winnaars
Zo’n 50 genomineerden, verdeeld in 8 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2023. De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar wordt gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities.

Het doel van de Sterkste Schakel
Het doel van de Sterkste Schakel: Bekendheid te geven aan en belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de Kennemerlandse economie. Tevens wil men graag het grote belang van een gezond ondernemingsklimaat in de regio benadrukken. Ondernemingen worden beloond voor goed klantgericht ondernemerschap.

Stemmen en uitreiking
Op vrijdag 1 december 2023 is de grote finale. Wie wordt bekroond als de Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2023!? In het najaar kan er op Blok Plaatmateriaal gestemd worden. We houden u op de hoogte.