Bestratingswerkzaamheden | Start maandag 26 juni 

Beste klant,

Op maandag 26 juni beginnen we met de werkzaamheden voor het realiseren van nieuwe bestrating aan de achterkant van het pand. Hierdoor zijn er een aantal wijzigingen in het verkeersbeleid. Verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer een maand gaan duren.

Verkeersregels tijdelijk aangepast
We starten met de kant van de rechter roldeur en daarna de kant van de linker roldeur. Dit betekent dat vrachtwagens/(bestel)auto’s niet meer kunnen doorrijden voor laden en lossen of afhalen. Let daarom op de aangepaste verkeersregels. Van 26 juni t/m 7 juli (fase1) gebruiken wij alleen de linker zijkant van het pand om de voertuigen goed en veilig te kunnen laten rijden. Dit betekent dat voertuigen aan de achterzijde achteruit moeten inparkeren, zodat dezelfde weg ook weer veilig teruggereden kan worden. Van 10 juli t/m 21 juli (fase2) kan alleen de rechterkant van het pand gebruikt worden om naar achteren te rijden. Bekijk de plattegrond en de aangegeven borden hoe de rijrichting is.

Afhalen van uw bestelling
Heeft u een bestelling dat u komt ophalen? U kunt de producten tussen 11:00 en 14:00 uur afhalen via de rijroute zoals omschreven.

Tijdelijk ergens anders uw auto parkeren
Parkeer in deze periode niet uw auto aan de rechterzijkant van het pand. Deze ruimte hebben we nodig om de vrachtwagens goed te stroomlijnen en tijdelijk spullen op te slaan. Parkeer uw auto even aan de overkant van de straat bij de bazaar of aan de linkerkant achterin van het pand.

Wij doen er alles aan om zo weinig mogelijk overlast te creëren en wij hopen op uw begrip voor deze periode.


Bekijk plattegrond FASE 1  

BEKIJK PLATTEGROND FASE 2