Uw gezondheid is bij ons topprioriteit! Door de vele vragen vanuit ons netwerk, willen wij u informeren over onze tijdelijke aanpassingen, die wij al enige tijd hebben doorgevoerd in onze vestigingen in Beverwijk en Ede.

Bezetting op kantoor
Een deel van de bezetting hebben wij gevraagd om thuis te werken en gevraagd zich aan de richtlijnen en adviezen te houden van het RIVM. Met een kleine bezetting doen we ons uiterste best om de impact voor onze klanten en leveranciers zo klein mogelijk te houden.

Bereikbaarheid en contact
Wij houden uiteraard onverminderd contact met onze partners en klanten. We kiezen hierbij wel voor een andere afspraakvorm dan fysiek contact. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de gebruikelijke kantooruren. Het kantoor is daarom dicht voor bezoek. Het plaatsen van orders kan alleen nog digitaal of per telefoon en niet meer op locatie. De showroom is ook gesloten voor bezoek. Graag sturen wij u monsters of documentatie toe. Uiteraard kunt u platen gewoon bij ons laten bewerken. De plaatbewerking blijft open en is u graag van dienst. Afhalen van orders kan in het magazijn, mits u zich houdt aan de daarvoor aangegeven regels. Hierbij beperken wij het contact.

Bevoorrading & levering
Wij hebben op dit moment voldoende op voorraad. Met de inzet van onze collega’s, leveranciers en transporteurs doen we er alles aan om dit zo te houden, zodat leveringen van bestellingen op vertrouwde manier kunnen blijven plaatsvinden.

We willen u veel sterkte toewensen in deze periode! Ook nu willen we als ondernemers samen blijven optrekken, om ervoor te zorgen dat klanten op ons kunnen blijven rekenen. Wij houden u op de hoogte indien er veranderingen plaatsvinden. Bedankt voor uw begrip en flexibiliteit.