Levering in heel Nederland

Blok Plaatmateriaal werkt met vaste chauffeurs via Van de Hoef Transport en Van Ammers Transporten. Onze wagens kunnen worden voorzien van een meeneemheftruck (kooiaap) om de goederen zelfstandig te kunnen lossen. Daarnaast zijn enkele van onze wagens voorzien van een kraan die op hoogte kan lossen. Zo leveren wij u de beste transportoplossing en nemen wij uw logistieke zorg uit handen en met ons gekwalificeerd personeel garanderen wij u altijd de beste kwaliteit en begeleiding van uw levering.

Afhalen is mogelijk, elke werkdag tussen 08:00 uur en 16:00 uur. Bij afhalen in onze vestiging in Ede graag van te voren even contact opnemen.

Wij zijn een groothandel en leveren niet aan particulieren. Enkel aan branche gerelateerde bedrijven zoals interieurbouwers, meubelmakers, standbouwers, aannemers etc.

Onderstaande routekaart is indicatief. Om de vrachtkosten voor u en voor ons zo laag mogelijk te houden proberen wij te plannen volgens onderstaande postcode- en routekaart. Op verzoek en in overleg kunnen wij vrijwel altijd voorzien in een snellere levering. Informeert u gerust bij onze verkoop afdeling naar onze uitgebreide logistieke mogelijkheden.