HOE GAAN WIJ OM MET HET CORONAVIRUS 

Uw en onze gezondheid is voor ons topprioriteit! Hieronder vindt u een overzicht van de door ons genomen maatregelen. Met als uitgangspunt om u als klant veilig te kunnen blijven bedienen.

BEREIKBAARHEID & CONTACT

Het kantoor is gesloten voor bezoek. Een deel van onze collega's hebben wij gevraagd om thuis te werken en gevraagd zich aan de richtlijnen en adviezen te houden van het RIVM. Met een kleine bezetting doen we ons uiterste best om de impact voor onze klanten en leveranciers zo klein mogelijk te houden.

Wij houden uiteraard onverminderd contact met onze partners en klanten. Bestellen kan alleen online in onze webshop of via telefoon of mail. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar tijdens de gebruikelijke kantooruren. Onze website en webshop zijn 24/7 bereikbaar. Heeft u nog niet eerder online besteld of weet u uw inloggegevens niet meer? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.  

Ook de showroom is gesloten voor bezoek. Indien u monsters of documentatie wilt ontvangen, dan sturen wij die graag toe. Uiteraard kunt u platen gewoon bij ons laten bewerken. De plaatbewerking blijft open en is u graag van dienst. 

Afhalen is mogelijk, als u zich aan de aangegeven regels houdt. U hoeft zich niet te melden bij de balie, maar u kunt direct naar achter rijden. 
 

BEVOORRADING & LEVERING

Wij hebben op dit moment voldoende op voorraad. Met de inzet van onze collega’s, leveranciers en transporteurs doen we er alles aan om dit zo te houden, zodat leveringen van bestellingen op de vertrouwde manier kunnen blijven plaatsvinden. Ons afleverschema blijft daardoor ongewijzigd zo houden wij onze service op het niveau dat u van ons gewend bent.

Concrete maatregelen:

  • Onze chauffeurs werken conform RIVM-richtlijnen. Dit betekent: veel handen wassen, handschoenen dragen en altijd minimaal 1,5 meter afstand
  • Fysiek contact wordt vermeden, daarom tekent de bezorger de bezorging voor ontvangst. Dit doen zij in het bijzijn van de ontvanger.