Levering in heel Nederland

Blok Plaatmateriaal werkt met vaste chauffeurs via Van de Hoef Transport en Van Ammers Transporten. Onze wagens kunnen worden voorzien van een meeneemheftruck (kooi-aap) om de goederen zelfstandig te kunnen lossen. Daarnaast zijn enkele van onze wagens voorzien van een kraan die op hoogte kan lossen. Zo leveren wij u de beste transportoplossing en nemen wij uw logistieke zorg uit handen en met ons gekwalificeerd personeel garanderen wij u altijd de beste kwaliteit en begeleiding van uw levering.


Wij zijn een groothandel en leveren niet aan particulieren. Enkel aan branche gerelateerde bedrijven zoals interieurbouwers, meubelmakers, standbouwers, aannemers etc.

Vrachtkosten 1   < € 1000,- handelsonderneming    € 100,-
Vrachtkosten 2   < € 600,- platen/pallet  € 75,-
Vrachtkosten 3   < € 600,- HPL/doos   € 47,50
Vrachtkosten 4   < € 600,- ‘klein materiaal’   € 20,-

Heeft uw order een orderwaarde van meer dan € 600,- (handelsbedrijven  meer dan € 1.000,-) dan berekenen wij geen vrachtkosten!


Onderstaande routekaart is indicatief. Om de vrachtkosten laag te houden proberen wij te plannen volgens onderstaande postcode- en routekaart. Op verzoek en in overleg kunnen wij vrijwel altijd voorzien in een snelle levering of de meer duurzame variant. Vraag onze verkoopafdeling naar de uitgebreide mogelijkheden.

Levering

Een razendsnelle levering of een duurzame rit.

Blok Plaatmateriaal streeft naar razendsnelle bezorging en een goede service. Dit is wat u van ons gewend bent, maar uw order kan ook op een meer duurzamere manier worden gepland. Zo kunnen onze routes efficiënter worden ingepland en kunnen we de kosten voor iedereen beter in de hand houden.

Wat hebben we daarvoor van u nodig?
Graag zouden we met u in overleg op de momenten dat er bij u, de klant, ruimte is in de levertijd. Zeker voor onze klanten die meerdere keren per week bij Blok Plaatmateriaal bestellingen doen, is er nog veel te winnen in efficiënt uitleveren van alle bestellingen. Juist bij meerdere kleine bestellingen kunnen we vaak een efficiëntere en dus duurzamere rit bereiken wanneer we in goed overleg met u het bezorgmoment kunnen plannen.

Bent u die klant die het ook belangrijk vindt om op een positieve manier bij te dragen aan bewust omgaan met het milieu?
Stuur ons een e-mail met onderwerp ‘DUURZAME RIT’ naar info@blokplaatmateriaal.nl en we nemen contact op met u om in overleg te gaan.

Wij kijken uit naar een nog efficiëntere en meer betrokken en duurzame samenwerking!