Unilin Evola MDF 025 TST Front White 70% PEFC gecert.

Decorative Range 2022-2026, de collectie van Unilin ondersteunt de interieurprofessionals als one- stop-shop voor HPL (high pressure laminate), gemelamineerde platen (melamine), compact platen en ABS. Kortom een compleet assortiment decoratieve producten. De collectie kenmerkt zich door de introductie van 4 nieuwe oppervlakte afwerkingen, een textiel M03, een geometrisch patroon M04, een subtiele houtnerf W07 en V2A. Andere afmetingen en diktes zijn leverbaar, informeer bij onze verkoop binnendienst naar de mogelijkheden.

Unilin MDF 00025 TST Front white 70% PEFC gecert.

TST lijkt op een sinaasappelstructuur. Gemelamineerd MDF voorzien van waarheidsgetrouwe oppervlaktestructuren met verschillende glansgraden. Unilin panelen zijn qua look en feel nauwelijks te onderscheiden van echt hout, zonder de nadelen ervan. Leverbaar met... Lees meer

TST lijkt op een sinaasappelstructuur.

Gemelamineerd MDF voorzien van waarheidsgetrouwe oppervlaktestructuren met verschillende glansgraden. Unilin panelen zijn qua look en feel nauwelijks te onderscheiden van echt hout, zonder de nadelen ervan. Leverbaar met bijpassend kantenband.

Lees minder
Lengte
Breedte
Dikte
Reset filters

Prijs per m2

€ 28,30 excl. btw

Aantal per pak:
20
Pakprijs per m2:
€ 25,47
Op aanvraag
Aantal per pak:
24
Pakprijs per m2:
€ 21,29
Op aanvraag
Aantal per pak:
42
Pakprijs per m2:
€ 18,51
Op aanvraag