eiken fineer

Fineer is een natuurproduct. De getoonde afbeelding  dient als voorbeeld.

Specifiek aan moeraseik fineer zijn de 2 kleuren. De Europese eiken fineer komt uit Polen. Honderden of soms duizenden jaren ligt Moeraseik in een veenmoeras waardoor ijzerzouten en andere mineralen reageren met de tannines in het hout. Hierdoor ontstaan donkerbruine tot bijna vergrijsde zwarte kleuren in een overlopende compositie met bruin. 

Dit fineer is onder andere toegepast bij het schitterende hotel / interieurproject OBSCURE van Blok by Carina, waar we tegelijkertijd de akoestiek enorm hebben weten te verbeteren! Is uw interesse gewekt? Kijk hier!

Over BLACK VENEER BY CARINA 
Deze authentieke collectie is met zorg samengesteld door designer Carina Riezebos. Voor de ontwerper is de natuur, met haar schoonheid, een drive om met minimale middelen, maximale resultaten te produceren. De plaatmateriaal collectie Black Veneer is een samensmelting van deze gedachte en diverse edelfineren uit de natuur, met ongekende schoonheid geplakt op een onderliggende drager. De randen van het plaatmateriaal kunnen worden afgekant met kantfineer. Kortom, een bijzondere materialenmix met een enorm veelzijdige reikwijdte in toepassing. Uniek en op persoonlijke wijze gematerialiseerd, is de collectie voor elke maker om naar eigen smaak in te vullen.

Gefineerd MDF Moeraseik Mixmatch A / Mixmatch A

Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur en steekt duidelijk af tegen het brede bleekbruine spint. De draad is recht met een matig grof tot grove nerf. Lees meer

Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur en steekt duidelijk af tegen het brede bleekbruine spint. De draad is recht met een matig grof tot grove nerf.

Bijpassend kantfineer

Lees minder

Artikelnummer: 106355

Gewicht: 700kg

Bijlagen
BLACK VENEER BY CARINA
Lengte
2790
Breedte
1240
Dikte
19

Prijs per m2

€ 373,67 excl. btw

Aantal per pak:
15
Pakprijs per m2:
€ 336,30
Op aanvraag
Heeft u stalen nodig voor uw project? Bestel ze gemakkelijk en gratis via onze website