Decoratief plaatmateriaal

Lancering BLOKAZINE

Het is dit jaar feest bij Blok Plaatmateriaal. We vieren dit officieel op 7 oktober met een tv-interview van de oprichters Arie en Lida Blok door IJmond Nieuws en de uitgave van een speciaal gelimiteerde editie van het magazine BLOKAZINE.

Overhandiging BLOKAZINE aan oprichter Arie en Lida Blok

Een vrolijke maand met veel zakelijk en persoonlijk succes. Tijdens de tv-opname overhandigt Jan Blok officieel het BLOKAZINE aan de oprichters van de onderneming, Arie en Lida Blok. BLOKAZINE is een magazine vol met verhalen van en door klanten, collega’s en vrienden van Blok uit de afgelopen 40 jaar. Tevens is BLOKAZINE gevuld met inspiratie voor de interieurbranche, de experts in hout- en plaatmaterialen en de designlovers. In het magazine staan we uiteraard stil bij de historie van Blok Plaatmateriaal en de oprichters. Wilt u hier meer over lezen? Lees dan het uitgebreide interview. 

LEES INTERVIEW

Wilt u het magazine graag ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen we een exemplaar op! Wees er wel snel bij, want het is een limited edition. 

Jan Blok kijkt tevreden terug op de afgelopen jaren ‘Inmiddels zijn we een begrip geworden als het gaat om plaatmateriaal en we willen dit blijven voortzetten de komende jaren. We vinden het belangrijk om actueel te blijven en de markt te blijven enthousiasmeren met nieuwe mooie dingen.’

     
Uitdelen aan het personeel