Blok Plaatmateriaal op Masterly - The Dutch in Milano.

Mis het niet en bezoek ons tijdens ‘Masterly - The Dutch in Milano’! Samengesteld door de gerenommeerde Nicole Uniquole, toont het evenement van dit jaar zorgvuldig geselecteerde werken van 80 getalenteerde deelnemers, allemaal tentoongesteld in het magnifieke Palazzo Giureconsulti. Met 4000 vierkante meter ruimte, verdeeld over vier verdiepingen, biedt elke vleugel van het gebouw een unieke en samenhangende selectie van werken. Mis het niet, het ongelooflijke project van Carina Riezebos en Blok Plaatmateriaal, in samenwerking met iconisch ontwerper Maarten Spruyt. Het beschikt over monumentale bogen gemaakt van gelamineerde panelen die een sociale ruimte creëren, een eerbetoon aan de historische wortels van het Palazzo.

Maar er is nog meer om naar uit te kijken! Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt Nederlandse ontwerpers tijdens de Milan Design Week op 18 april. Nederland brengt altijd een topselectie naar het evenement, met innovatieve ontwerpen die een blijvende impact hebben. En dit jaar zal dat niet anders zijn!

Mis dit opwindende evenement niet - noteer 18-23 april 2023 in uw agenda en kom naar 'Masterly - The Dutch in Milano' voor een werkelijk onvergetelijke ervaring!

Lees het onderstaande artikel voor meer informatie over het bezoek van de koningin.

Koningin Máxima ontmoet Nederlandse ontwerpers tijdens werkbezoek Milan Design Week