Binnen ons bedrijf is duurzaamheid niet slechts een aspect, maar eerder een fundamenteel principe dat onze bedrijfsvoering doordringt. Het strekt zich uit van onze zorgvuldige selectie van materialen, zoals HPL dat bekend staat om zijn langdurige levensduur, tot het gebruik van gerecycled spaanplaat en MDF, en het efficiënt verwerken van fineer in dunne stroken, waardoor we het maximale uit elke plank halen. Op deze manier streven we niet alleen naar duurzame materialen, maar ook naar een efficiënt gebruik ervan, als onderdeel van onze holistische benadering van duurzaamheid binnen ons bedrijf. Ook in onze benadering van langdurige duurzame klantrelaties hechten we veel waarde aan het ontzorgen en luisteren naar de klant. Kortom, we beschouwen duurzaamheid niet als een afzonderlijke entiteit, maar als een onlosmakelijk geïntegreerd onderdeel van onze bedrijfscultuur, en we streven ernaar deze benadering in alles wat we doen te belichamen.


Het tv-programma “Doe Maar Duurzaam” van SBS6 laat zien hoe we allemaal ons steentje bij kunnen dragen aan een groenere planeet. In de uitzending van aankomende zondag, 28 april, is een item over BLOK Plaatmateriaal te zien. Hierin vertelt onze collega Niels Bouman meer over de duurzaamheid van MDF en fineer én over duurzame klantrelaties. Met prachtige beelden uit onze fabriek, het kantoor én van onze installatie SFUMATURE tijdens de Milan Design Week, vorige week.


De uitzending is zondag 28 april om 12:00 uur op SBS6.
De herhaling wordt uitgezonden op zaterdag 4 mei om 10:30 uur op SBS6.


Let op: SBS6 hanteert flexibele uitzendtijden. Dat betekent dat het kan gebeuren dat de uitzending 5 minuten eerder of later start!