In verband met de vakantieperiode zijn onze openingstijden en leveringen rond week 32 gewijzigd. Graag informeren wij u hier over.

Openingstijden
Onze binnendienst is in week 32 op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur bereikbaar voor deskundig advies en verkoop. Via onze webshop is het bestellen van goederen uiteraard wel 24/7 mogelijk. Wij zorgen voor een snelle afhandeling.
Logistiek
In week 32 levert onze afdeling logistiek geen orders uit. Onze laatste leverdag is hiermee vrijdag 6 augustus. Dinsdag 17 augustus start onze logistiek weer met leveren. Wij gaan deze periode gebruiken om ons magazijn te verbouwen en zullen onze interne organisatie verbeteren, zodat wij u na de vakantie weer optimaal van dienst kunnen zijn. 
Afhalen
In week 32 is het afhalen van materiaal uitsluitend op afspraak mogelijk. (Zagen niet mogelijk) Onze verkoopmedewerkers bespreken graag de mogelijkheden.
Bewerkingen
•    Blok Plaatbewerking (zagen, boren, frezen, kanten) is week 31 gesloten.
•    Onze plakservice is week 31 en 32 gesloten.
Bij het bepalen van de levertijd worden deze sluitingsweken bij onze reguliere levertijd opgeteld. Ons advies is dus om tijdig te bestellen. 
Goederenontvangst
Ons magazijn is tijdens de vakantieperiode tussen 8.00 en 15.00 uur gewoon geopend voor goederenontvangst.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u desondanks nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met een van onze verkoopcollega’s.