ERKENNING DOOR EIGEN RELATIES

Wij zijn onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Wij zijn daarom bijzonder vereerd met de nominatie voor de sector Bouw, Installatie & Techniek. Het is een teken van erkenning. Wij zijn erg benieuwd wie ons heeft opgegeven, dank hiervoor!  

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business. De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk, wordt in 2023 voor de derde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het najaar van 2023 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekendgemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2023 mag noemen.

In het najaar kan er op Blok Plaatmateriaal gestemd worden. We houden jullie op de hoogte!