Geïnspireerd op het levenVeranderende tijden vragen om nieuwe manieren van leven, werken en ontspannen. De signalen van de tijd beïnvloeden de wereldwijde trends en koploper Formica creëert op basis van deze nieuwe behoeften de nieuwste kleuren van vandaag de dag. We introduceren met veel plezier de nieuwste collectie Formica Colors en Woods!   

Colors collectie - De essentie van uni-kleuren
De sprankelende Formica kleurcollectie bestaat uit 120 kleurtinten die het leven in alle aspecten en nuances viert. Blush, Green Slate en Deep Sea zijn de nieuwe juweeltjes en inmiddels toegevoegd aan de webshop. Bekijk de vijftien prachtige, nieuwe kleuren!

Bekijk colors

Formica HPL

Woods collectie - Authentiek en een weerspiegeling van de natuur
De Woods collectie heeft in totaal 81 verschillende houtsoorten en structuren, waarvan er nu vierendertig nieuwe en beeldschone houtstructuren zijn toegevoegd aan de webshop! 

Bekijk Woods

Formica Woods

Colors met houtstructuur
En om het echte design DNA-profiel van Formica te benadrukken, is er voor de echte liefhebber een hoge kwaliteit structuur ontworpen. Een viertal zeer geliefde uni-kleuren, verrijkt met een luxe houttextuur. Een mooie nieuwe ontwikkeling in hoe we de wereld om ons heen vormgeven en geïnspireerd zijn door het leven om ons heen.

Formica HPL

Formica HPL