Unilin Evola U282 CST Fondant 70% PEFC gecert.

Decorative Range 2022-2026, de collectie van Unilin ondersteunt de interieurprofessionals als one- stop-shop voor HPL (high pressure laminate), gemelamineerde platen (melamine), compact platen en ABS. Kortom een compleet assortiment decoratieve producten. De collectie kenmerkt zich door de introductie van 4 nieuwe oppervlakte afwerkingen, een textiel M03, een geometrisch patroon M04, een subtiele houtnerf W07 en V2A. Andere afmetingen en diktes zijn leverbaar, informeer bij onze verkoop binnendienst naar de mogelijkheden.

Unilin MDF 0U282 CST Fondant 70% PEFC gecert.

Dit artikel is op klantaanvraag te leveren. Informeer bij de afdeling verkoop naar de mogelijkheden. Gemelamineerd MDF voorzien van waarheidsgetrouwe oppervlaktestructuren met verschillende glansgraden. Unilin panelen zijn qua look en feel nauwelijks te onderscheiden van... Lees meer
Dit artikel is op klantaanvraag te leveren. Informeer bij de afdeling verkoop naar de mogelijkheden.

Gemelamineerd MDF voorzien van waarheidsgetrouwe oppervlaktestructuren met verschillende glansgraden. Unilin panelen zijn qua look en feel nauwelijks te onderscheiden van echt hout, zonder de nadelen ervan. Leverbaar met bijpassend kantenband.

Lees minder

Artikelnummer: 200013

Gewicht: 720kg

Bijlagen
Algemene eigenschappen Unilin gemelamineerd
Lengte
2800
Breedte
2070
Dikte
12

Prijs per m2

€ 25,44 excl. btw

Aantal per pak:
20
Pakprijs per m2:
€ 22,90
Op aanvraag